Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 75 min. |
alcoholpercentage: | 4.7 % |
begin-SG: | 1049 |
eind-SG: | 1013 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 15.0 |
Watertype | 6 liter maischwater (niet bewerkt) |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 1 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Tarwemout (4 EBC) | 1 kg. |
|
4 EBC
|
|
Sinaasappelschil, gedroogde | 4 g. |
10 min. |
|
|
Citroen | 1/4 |
10 min. |
|
|
Koriander | 3 g. |
10 min. |
|
|
Bitterhop | 11 g. |
75 min. |
5.5 α
|
Bloemen |
Yeasthead Delta M | |
|
|
|
Bottelsuiker | 7gr/liter |
|
|
|
Maischschema
53 °C | 61 °C | 72 °C | 76 °C |
10 min. | 10 min. | 30 min. | 5 min. |