Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
begin-SG: | 1064 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 3 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Lindebloesemhoning | 200 g. |
|
|
|
Kandijsuiker, wit | 50 g. |
|
|
|
Hallertau Perle | 10 g. |
90 min. |
5.5 α
|
Bloemen |
Hallertau Perle | 20 g. |
15 min. |
5.5 α
|
Bloemen |
Koriander | 2 g. |
15 min. |
|
|
Sinaasappelschil, gedroogde | 2 g. |
15 min. |
|
|
Wyeast 1214 Belgian Abbey | giststarter |
|
|
|
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
53 °C | 63 °C | 72 °C | 78 °C | 20 min. | 20 min. | 40 min. | 1 min. |
|