Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 60 min. |
alcoholpercentage: | 4.7 % |
begin-SG: | 1044 |
eind-SG: | 1008 |
EBC (kleur): | 7.0 |
EBU (bitterheid): | 13.0 |
Brouwhuisefficiëntie: | 78 % |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 1450 gr |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Maisvlokken | 410 gr |
|
|
|
Rijstevlokken | 210 gr |
|
|
|
Hallertau Tradition DE | 8 gr |
60 min. |
6.6 α
|
Bloemen |
Hallertau Tradition DE | 8 gr |
5 min. |
6.6 α
|
Bloemen |
Saflager W-34/70 | 1 |
|
|
Leverancier: Fermentis |
Maischwater | 2.8 ltr/kg mout |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | 12.5 ltr in kookketel |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/l |
|
|
|