Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 60 min. |
alcoholpercentage: | 6.6 % |
begin-SG: | 1063 |
eind-SG: | 1013 |
EBC (kleur): | 16.0 |
EBU (bitterheid): | 37.0 |
Brouwhuisefficiëntie: | 78 % |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Palemout (7 EBC) | 2630 gr |
|
7 EBC
|
|
Munichmout (12 EBC) | 480 gr |
|
12 EBC
|
|
Cascade | 15 gr |
60 min. |
7 α
|
Bloemen |
Centennial | 30 gr |
|
10 α
|
Bloemen |
Citra | 30 gr |
|
13 α
|
Bloemen |
Simcoe | 30 |
|
13 α
|
Bloemen |
Lallemand BRY-97 | 1 |
|
|
Leverancier: Lallemand |
Maischwater | 3 ltr/ kg mout |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | 13 ltr in kookketel |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6 gr/ltr |
|
|
|