Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcoholpercentage: | 10.0 % |
begin-SG: | 1094 |
eind-SG: | 1020 |
EBC (kleur): | 31.0 |
EBU (bitterheid): | 35.0 |
Brouwhuisefficiëntie: | 75 % |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pale mout (5 EBC) | 2500 g |
|
5 EBC
|
|
Munichmout (15 EBC) | 900 g |
|
15 EBC
|
|
Cara Pilsmout (3 EBC) | 400 g |
|
3 EBC
|
|
Cara Red (45 EBC) | 225 g |
|
45 EBC
|
|
Ahorn siroop | 160 g |
|
10 EBC
|
|
Colombus hopbloemen | 10 g |
60 min. |
16 α
|
Bloemen |
Colombus hopbloemen | 10 g |
30 min. |
16 α
|
Bloemen |
Cascade | 10 g |
15 min. |
6 α
|
Bloemen |
Cascade | 10 g |
5 min. |
6 α
|
Bloemen |
Lallemand Abbaye | 1 |
|
|
Leverancier: Lallemand |