Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 60 min. |
alcoholpercentage: | 5.5 % |
begin-SG: | 1052 |
eind-SG: | 1010 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 1.8 kg |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Tarwevlokken | 280 g |
|
|
|
Saaz hop | 23 g |
60 min. |
3.6 α
|
Bloemen |
Hallertau | 57 g |
60 min. |
3 α
|
Bloemen |
Northern Brewer | 11 g |
|
8 α
|
Bloemen |
Saflager S-23 | 1 zakje |
|
|
Leverancier: Fermentis |
Maischwater | 6.3 liter |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
55 °C | 66 °C | 73 °C | 78 °C |
10 min. | 60 min. | 1 min. | 1 min. |