Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
alcoholpercentage: | 4.0 % |
begin-SG: | 1046 |
eind-SG: | 1015 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Palemout (7 EBC) | 1250 g. |
|
7 EBC
|
|
Ambermout (60 EBC) | 250 g. |
|
60 EBC
|
|
Zwarte mout (1500 EBC) | 215 g. |
|
1500 EBC
|
|
Havervlokken | 745 g. |
|
|
|
Fuggels Copper | 7 g. |
90 min. |
|
Bloemen |
Goldings | 7 g. |
|
4 α
|
Bloemen |
Wyeast 1084 Irish Ale | 7.3 liter |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
68 °C | 77 °C |
120 min. | 60 min. |