Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 75 min. |
alcoholpercentage: | 6.7 % |
begin-SG: | 1065 |
eind-SG: | 1014 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 2.6 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Suiker | 190 g. |
|
|
|
Saaz | 13 g. |
75 min. |
3.2 α
|
Bloemen |
Styrian Goldings hopbloemen | 4 g. |
75 min. |
4.5 α
|
Bloemen |
Saaz | 10 g. |
15 min. |
3.2 α
|
Bloemen |
Styrian Goldings hopbloemen | 4 g. |
15 min. |
4.5 α
|
Bloemen |
Chouffe giststarter | |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
60 °C | 70 °C | 75 °C | 78 °C |
45 min. | 30 min. | 5 min. | 1 min. |