Terug naar overzicht | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hadrianus tripel |
tww november 2010 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Door: Matthijs van der Weijden | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dit recept wilde ik plaatsen omdat het een erg mooie prestatie is van Arjan Molenaar die er 95 punten mee haalde op het ONK 2010. Dit leverde hem de eerste prijs op in de klasse C. Erg goed gedaan en gefeliciteerd met deze prachtige score. Hadrianus tripelBeschrijving
Recept gegevens
Ingrediënten
Maischschema
Opmerkingen van de brouwerMineola schil geschild met mesje. Uiteindelijk 20 l met SG 1080. Daarom SG uiteindelijk 1076 (= 21 l). Problemen bij brouwenEerst 15 min op 60 °C gemaischt, vanwege lege batterij thermometer. Daarna op c.a. 65.7 °C. Smaak impressieJurycommentaar: Prima bier, veel CO2 Opmerkingen van de web redactie
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Terug naar overzicht |