Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Proeftuin Blond
datum: | 26 november 2019 |
van: | Proeftuin commissie |
gepubliceerd: | Clubblad November 2019 |
klasse: | C |
stijl: | Blond |
Recept gegevens
batchgrootte: | 1100 l. |
kooktijd: | 70 min. |
alcoholpercentage: | 6.5 % |
begin-SG: | 1059 |
eind-SG: | 1010 |
EBC (kleur): | 12.0 |
EBU (bitterheid): | 22.0 |
Brouwhuisefficiëntie: | 80 % |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|---|---|---|---|
Pilsmout (3 EBC) | 220kg | 3 EBC | Leverancier: Dingemans | |
Munichmout (15 EBC) | 44kg | 15 EBC | ||
Magnum | 1000g | 70 min. | 14.1 α | Bloemen |
Maischwater | 942.5 l | Leverancier: Kraan | ||
Spoelwater | 706 l | Leverancier: Kraan |
Maischschema
63 °C | 72 °C | 78 °C |
45 min. | 20 min. | 2 min. |
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=333