Terug naar het overzicht   Dit recept afdrukken   Exporteer als BeerXML

Proeftuin Blond

datum:26 november 2019
van:Proeftuin commissie
gepubliceerd:Clubblad November 2019
klasse:C
stijl:Blond

Recept gegevens

batchgrootte:1100 l.
kooktijd:70 min.
alcoholpercentage:6.5 %
begin-SG:1059
eind-SG:1010
EBC (kleur):12.0
EBU (bitterheid):22.0
Brouwhuisefficiëntie:80 %

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Pilsmout (3 EBC) 220kg   3 EBC Leverancier: Dingemans
Munichmout (15 EBC)44kg   15 EBC  
Magnum1000g 70 min. 14.1 α Bloemen  
Maischwater942.5 l     Leverancier: Kraan
Spoelwater706 l     Leverancier: Kraan

Maischschema

63 °C72 °C78 °C
45 min.20 min.2 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=333