Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Coroma Cornbeer
datum: | 17 september 2022 |
van: | Guus van der Veek |
klasse: | A |
stijl: | International Pale Lager |
Beschrijving
Toevoegingen: Vergistingsprofiel Ale: |
Recept gegevens
batchgrootte: | 20 l. |
kooktijd: | 60 min. |
alcoholpercentage: | 5.5 % |
begin-SG: | 1053 |
eind-SG: | 1011 |
EBC (kleur): | 6.0 |
EBU (bitterheid): | 19.0 |
Brouwhuisefficiëntie: | 67 % |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|---|---|---|---|
Swaen Pilsner - Pilsmout | 3450 g | 3 EBC | Leverancier: The Swaen | |
Maisvlokken | 1000 g | |||
CaraPils | 490 g | 25 EBC | Leverancier: Weyermann | |
Rijsthulzen | 250 g | |||
Rijstevlokken | 75 g | |||
Galena hopbloemen | 8 g | 60 min. | 14.2 α | Bloemen |
Galena hopbloemen | 11 g | 10 min. | 14.2 α | Bloemen |
Gistvoeding (Yeast Nutrition) | 2 g | 10 min. | Leverancier: Wyeast | |
Iers Mos (Irish Moss) | 5 g | 10 min. | ||
Safale K-97 | 2 pk | Leverancier: Fermentis | ||
Gedemineraliseerd water | 24 l | |||
Gedemineraliseerd water | 7 l |
Maischschema
52 °C | 67 °C | 75 °C |
10 min. | 60 min. | 10 min. |